«16η Γιορτή Ρυζιού 2018» στην Ανθήλη 31/08-02/09/2018


     Ο Δήμος Λαμιέων και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης σας προσκαλούν στη «16η Γιορτή Ρυζιού 2018» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 31 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 στην Τοπική Κοινότητα Ανθήλης.

    Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 31 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:30 με Δημοτική Βραδιά που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ανθήλης. Συμμετέχουν: Γ. Καψάλης, Γ. Τσαμπά, και στο κλαρίνο ο Τσίκος Μάκης.

    Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στο γήπεδο και στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης με Αθλοπαιδείες – Παραδοσιακά παιχνίδια – κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και Κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας φίλους.

    Η «16η Γιορτή Ρυζιού 2018» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 όπου θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά με τη συμμετοχή:

  • Χορευτικών τμημάτων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανθήλης,
  • του Εργαστήριου Πολιτισμού Λαμίας
  • του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάστρου Βοιωτίας
  • του Χορευτικού Ομίλου Αλμυρού Μαγνησίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη