Πολιτιστική & Αθλητική Εβδομάδα 2018 στο Δομοκό


Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Μυρμιδόνες», με τη Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος (Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας), την υποστήριξη του Δήμου Δομοκού, των ενεργών πολιτών της ευρύτερης περιοχής και την Οργανωτική και Τεχνική Υποστήριξη του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ Έκφραση & Δημιουργία, στη Λαμία και την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ <<Εναστρον >>διοργανώνουν για πρώτη φορά μια σειρά από Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις με την επωνυμία: «Πολιτιστική & Αθλητική Εβδομάδα, Δομοκός 2018».

Με επίκεντρο την επέτειο της εισόδου του ελληνικού στρατού στο Δομοκό την 8η Αυγούστου 1881, η οποία σήμανε και την απελευθέρωση από τους Τούρκους κατακτητές μετά  από 400 χρόνια .

Διοργανώνονται μια σειρά από εκδηλώσεις με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες επισήμων και ειδικών επιστημόνων και ιστορικών, που έχουν ασχοληθεί συγγραφικά με αυτό το σημαντικό πολιτικο-ιστορικό γεγονός για το Δομοκό και ολόκληρης τη χώρα. Επίσης, θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις, που θα απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δομοκού, όλων των ηλικιών και κυρίως σε παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας. Ενδεικτικά αναφέρονται δράσεις, όπως είναι η διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ 3on3, Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, Παιδαγωγικά- Βιωματικά παιγνίδια και δραστηριότητες, Αγώνας Δρόμου, Αγώνας Δίαθλου,  Εκπαιδευτικά σεμινάρια Αστρονομίας, Ιστορικής Αναδρομής του Γεγονότος της 8ης Αυγούστου 1881 κα.

Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις η πρόσβαση και η συμμετοχή των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, χωρίς κόστος συμμετοχής. Προσκαλούμε λοιπόν όλους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και την ενεργό συμμετοχή στις εκδηλώσεις από την Τετάρτη 8 μέχρι και το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 στην κεντρική πλατεία του Δομοκού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες  στη σελίδα μας στο FB: ‘Πολιτιστική & Αθλητική Εβδομάδα, Δομοκός

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη