Ξεκινά το παζάρι Λαμίας στις 8 Σεπτεμβρίου με συναυλία από τους «Ιµάµ Μπαϊλντί»


Ο ∆ήµος Λαµιέων διοργανώνει και φέτος την ετήσια εκδήλωση Εµποροπανήγυρη Λαµίας, έναν θεσµό ̟που ξεκίνησε το 1856 και συνεχίζει την ̟παρουσία του στην ̟πρωτεύουσα της Ρούµελης για περισσότερο από ενάµιση αιώνα. Στην Eμποροπανήγυρη αποτελεί εθιµοτυπική εκδήλωση του ∆ήµου Λαµιέων, συµµετέχει µεγάλος αριθµός εκθετών, ̟προωθούνται τα τοπικά ̟προϊόντα και καταναλωτές α'π όλη την Ελλάδα µπορούν να τα ̟προµηθευτούν, ̟προκειµένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

 Η Εμποροπανήγυρη Λαµίας θα ̟πραγµατοποιηθεί από τις 8 έως τις 15 Σεπτεµβρίου 2018 στην οδό Φιλίας, δίπλα από το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαµίας. Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεµβρίου και ώρα 8.30 µ.µ. µε τη µουσική συναυλία της ορχήστρας «Ιµάµ Μπαϊλντί» και θα µας ταξιδέψει µουσικά. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη