AGROfest Στερεάς Ελλάδας: 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας Μηχανήματα – Εξοπλισμοί – Εφόδια – Παραδοσιακά προϊόντα


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του για την πραγματοποίηση του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας, AGROfest Στερεάς Ελλάδας το οποίο θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018. Η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, με την συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας/Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

 Το AGROfest Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς (πρώην Unicot), σε μια στεγασμένη έκταση 8.000 τ.μ., με παράλληλες υπαίθριες εκδηλώσεις, όπου παραγωγοί απ` όλη την Ελλάδα, μεταποιητές, βιοτέχνες, επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες, γεωπόνοι και τεχνοκράτες, θα συναντηθούν, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, τη γνωριμία με καινοτόμα προϊόντα και καλλιέργειες, την παρουσίαση εργαλείων κι άλλων εφοδίων.

 Το Φεστιβάλ απευθύνεται ταυτόχρονα και στον καταναλωτή, αφού στο AGROfest Στερεάς Ελλάδας, θα έχει τη δυνατότητα κανείς να γνωρίσει και να προμηθευτεί «ό,τι αγαπά η καρδιά του», από τα περίπτερα των παραγωγών, που θα συρρεύσουν από την Στερεά Ελλάδα αλλά και από όλη την χώρα.

 Εκτός αυτού, μέσα στο χώρο του Φεστιβάλ, θα λάβει χώρα το 25ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, μια τετραήμερη συνάντηση από νέους, ανήσυχους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα. Η πανελλήνια αυτή συνάντηση του Σεπτεμβρίου τελεί, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΓΕΩΤΕΕ ενώ έχει τη στήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λεβαδέων, του Δήμου Θηβαίων, Δήμων της Στερεάς Ελλάδας, της ΕΚΑΓΕΜ, της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ κι άλλων επιστημονικών, παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, στην προσπάθεια υποστήριξης και προώθησης αντίστοιχων δράσεων, θα επιδοτήσει μέρος της συμμετοχής όσων επιχειρήσεων – μελών του, εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Συγκεκριμένα, το ποσό της επιδότησης ανέρχεται στα 100,00 € ανά ενδιαφερόμενη ταμειακά ενήμερη επιχείρηση – μέλος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, είτε πρόκειται για εσωτερικούς, είτε για εξωτερικούς εκθεσιακούς χώρους και έως του ποσού των 2500,00 €. Σε κάθε περίπτωση η επιδότηση δεν δύναται να ξεπερνά το 1/3 του συνολικού κόστους του περιπτέρου και μόνο. Επίσης, από την επιχορήγηση εξαιρούνται οι επιχειρήσεις – μέλη που θα πραγματοποιήσουν πωλήσεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

 Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (τηλ. 2231022112, 2231021395, φαξ. 2231030985, e-mail: info@fthiotidoscc.gr ).

www.fthiotidoscc.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη