Χάνει το ματς με την Λαμία ο Δώνης


Ο Γιώργος Δώνης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και θα μείνει μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων και δεν θα παίξει κόντρα στην Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την Τρίτη το απόγευμα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Λαμία με ένα απρόοπτο που είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Χρήστου Δώνη.

Ο νεαρός μέσος ένιωσε μια ενόχληση στον δεξί τετρακέφαλο και αποχώρησε από το πρόγραμμα και μάλιστα μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες μένοντας εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Στην διάρκεια της Τρίτης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης έκανε και ο Πούγγουρας του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί και πάλι την Τετάρτη.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ, ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΑΜΙΑ
Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους έδειξε βίντεο από το ματς με την Ξάνθη όπου είχε κόψει και καλές επιθετικές ενέργειες των πράσινων αλλά και κακές αμυντικές αντιδράσεις και την ώρα που έπαιζε το βίντεο έκανε τις παρατηρήσεις του.

Ο Δώνης και οι συνεργάτες του έκαναν ανάλυση στο βίντεο για περίπου μισή ώρα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Εν συνεχεία οι παίκτες του τριφυλλιού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου η προπόνηση αναλώθηκε κυρίως στην επιθετική τακτική και στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίσει το ματς με τη Λαμία ο Παναθηναϊκός.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη