Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Δομοκού Δημήτρη Τζιαχρήστα για τους επιτυχόντες μαθητές στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις


Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Δομοκού για τους επιτυχόντες μαθητές στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια  στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι ολόψυχα η ζωή σας να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες, να ζήσετε το όνειρο σας και  να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας κατακτώντας τους στόχους σας.

Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν υπάρχει θέληση, υπομονή και επιμονή.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στους νέους υποψήφιους που ξεκινούν την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις εισαγωγής στη τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

www.domokos.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη