Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


        Θέλω να συγχαρώ όλους εσάς που καταφέρατε μετά από επίπονη προσπάθεια να πετύχετε το στόχο σας, την εισαγωγή σας δηλαδή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που σηματοδοτεί μια νέα πορεία από εδώ και πέρα με πολλές γνώσεις, εμπειρίες αλλά και ευκαιρίες στη ζωή σας. Μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές σας νοιώθουμε κι εμείς υπερήφανοι γι' εσάς, τους αυριανούς επιστήμονες που είστε απαραίτητοι για την ανοδική πορεία της πατρίδας μας.

         Να εκφράσω όμως τα συγχαρητήριά μου και προς τα παιδιά που δεν κατάφεραν αυτήν τη φορά το στόχο τους και αφού τους ευχηθώ δύναμη και επιμονή σε μια νέα προσπάθεια, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω πως υπάρχουν πάντα πολλές ακόμα ευκαιρίες και εναλλακτικοί δρόμοι προς την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά και να το προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. 

        Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας και καλή αρχή στο μοναδικό αυτό ταξίδι που λέγεται φοιτητική ζωή. Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο γνώση και εμπειρίες ξεκινά από σήμερα κι εσείς δεν έχετε παρά να ανοίξετε με τόλμη τα φτερά σας και να το ζήσετε!

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη