Δημήτριος Μαντές: Τελικό στάδιο πολέμου και διασάλευσης της συνείδησης


ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

Δεν μπορούσα να κοιμηθώ χτες.

Φασαρία, θόρυβοι, μουσικές, κλαρίνα, οι μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν εκδράμει στην επαρχία για τις καθιερωμένες "αρπαχτές", ο κόσμος αλαφιασμένος "διασκέδαζε" στη ζάλη του αλκοόλ και των συμπράγκαλων που του κάνουν το νου κουδούνι: Μουσική θόρυβος στη διαπασών, αλκοόλ, γκομενάκια απέναντι, γκόμενοι καπαρωμένοι και σαλταρισμένοι, φτηνή κολόνια και αδειανό παντελόνι, από κάθε είδος περιεχόμενο.

Τι έγινε;

Ακόμη το αίμα των συνανθρώπων μας στο Μάτι ζεστό..

Που πήγε τόσο πένθος που μαύρισε το Facebook από τις κορδέλες;

Τζάμπα πέθαναν τόσοι άνθρωποι;

Πέθαναν όχι γιατί ήρθε η ώρα τους, αλλά διότι κάτι ΔΕΝ πάει καθόλου καλά στη Χώρα και στον Πλανήτη.

Κι εσύ φίλε διασκέδαζες;

Γιόρταζες τι, άνθρωπέ μου;

Το ότι είσαι ακόμη ζωντανός, δεν είναι καμιά σπουδαία αφορμή να το γιορτάσεις, αφού σήμερα εκείνοι, αύριο εσύ.

Γλεντάς να πας τουλάχιστον πιωμένος και χορτασμένος;

Πόσο λογική είναι αυτή η ιδέα και η πρακτική της στρουθοκαμήλου;

Πόση υποκρισία;

Φίλοι μου διάγουμε το τελικό στάδιο!

Σας έχω πει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου ότι σάλταρε πολύς κόσμος..

Εντελώς ξαφνικά παραλογίζονται όλοι, σε ένα φαινόμενο ομαδικής παράκρουσης που προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά γιατί συμβαίνει. 

Το είχα προβλέψει άλλωστε...

Περιορίστε τον κύκλο των φίλων και των γνωστών σας στους απόλυτα έμπιστους και λογικούς.
Αποφεύγετε την τηλεόραση!!! Αποβλακώνει!!!

Καταφύγετε στη θάλασσα όπου η ενέργειά της θα καθαρίσει κάθε ενεργειακό σκουπίδι που πιθανόν έχει συσσωρευθεί από το περιβάλλον και τους γύρω σας.

Ανεβείτε όσο πιο ψηλά γίνεται στο κοντινότερο βουνό και αφήστε τη ματιά σας να τα αγκαλιάσει όλα..

Προσευχηθείτε με μια μυστική προσευχή σε ότι πιστεύετε, ζητώντας από τον Ανώτερο εαυτό σας μια μόνιμη σύνδεση και συνεχή προστασία.

Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε αυτό που τέρπει και αναγαλλιάζει την ψυχή σας!

Δυναμώστε την εσωτερική σας φωνή και ακούστε την!

Πάρετε πάντα τις αποφάσεις που εκείνη επιτάσσει!!! 

Μείνετε ασφαλείς και ανεπηρέαστοι από την τρέλα που μας πολιορκεί και μας κατατρέχει αδυσώπητα.

Η Γαία τώρα κάνει το ξεκαθάρισμά της και ρίχνει όλη τη σαβούρα στον Κάδο Ανακύκλωσης. 
Καταρρέουν όλα γύρω μας. 

Κυβερνήσεις, συστήματα, κοινωνίες, κράτη, συνειδήσεις, φιλίες, σχέσεις,άνθρωποι.. 

Οι Ευρωπαίοι με τον καύσωνα της χιλιετίας, ετοιμάζονται να πληρώσουν "μετρητοίς" την αφροσύνη της αήθους εκμετάλλευσης της Γαίας και των αποθεμάτων του Πλανήτη. Μόλις φτάσει στους 50 βαθμούς και τους ξεπεράσει η θερμοκρασία, εκεί θα καταρρεύσει όλη η γηραιά και παραλυμένη αυτή Ήπειρος, η πόρνη και "τσατσά" των λαών, η πιο ανήθικη συμμαχία των ελίτ κρατών (Γαλλία - Βρετανία - Γερμανία), σε βάρος του πτωχού Νότου.

Μένουμε ξαφνικά ακίνητοι στη μέση του χάους. Για μια στιγμή αναρωτιόμαστε: Μήπως έχουμε τρελαθεί κι εμείς;!!! 

Ε, από τη στιγμή που κάνουμε αυτή την μοναδική υγιή ερώτηση, έχουμε βρει ήδη την πνευματική μας διαύγεια... 

Οι δρόμοι μας, με πολλά που θεωρούσαμε σπουδαία και απαραίτητα, θα χωρίσουν τώρα. 
Ας είμαστε προετοιμασμένοι να καλωσορίσουμε αυτές τις πρωτόγνωρες αλλαγές. 

Τίποτε δεν θα είναι ίδιο με το χτες.

Ήδη είμαστε άλλοι άνθρωποι με χιλιάδες παλμοδονήσεις περισσότερες στον Ανώτερο Νου και την καρδιά μας (Διαδικασία του Ήτορος). 

Αλλάξαμε... 

Γι αυτό μας φαίνονται όλα καινούρια τώρα. 

Γαία, Ουρανοί, Αισθήσεις, Ήτορ. 

Βαδίζουμε εναρμονισμένοι τώρα στο ιερό Τετραγράμματο*!!!

Αγαπήστε το βαθύτερο είναι σας κι αυτό θα σας ενώσει με τα "είναι" όσων αγνών ψυχών απέμειναν σε μια Φύση που διεκδικεί να ορίσει τη μοίρα της και να χαράξει το δρόμο της, κόντρα στην κατρακύλα των Καιρών.

Λουστείτε στο Φως!!!!!!!!!!!!!!!!


** Τα τετραγράμματα ήταν σημαντικά στην Αρχαία Ελληνική Θεογονία. Δύο από τα σημαντικά είναι η "ΓΑΙΑ" και το "ΥΔΩΡ" σε άμεση αλληλεπίδραση με τον άνθρωπο ως μέσο κάθαρσης. Τα άλλα δύο στοιχεία είναι απαγορευτικά προς το παρόν και γι΄αυτό είναι τριγράμματα "ΠΥΡ" και "ΑΉΡ". Το πέμπτο στοιχείο (πεμπτουσία) του όλου είναι πενταγράμματο "ΑΙΘΗΡ" και αυτό απαγορευτικό προς το παρόν. Έτσι παραμένουμε στα 4γραμματα όπως "ΙΧΩΡ", όπως "ΘΕΟΣ" χωρίς να συγχέουμε το ιερό τετραγράμματο των Εβραίων ΓΧΒΧ που έκλεψαν από μας και πάλι σημαίνει Θεός.

ΗΤΟΡ: (Σύνθετον Όργανον πύρινου ποταμού συναισθημάτων και Νοημοσύνης που διατρέχει από την καρδιά 4ο κέντρο, το κέντρο Ομιλίας (5ο κέντρο), το 6ο κέντρο (τρίτο μάτι) καταλήγει στην Κορώνα του Στέμματος (7ο κέντρο) και αναδιπλούται παλμοδονούμενο συνταράσσοντας με ασύλληπτες ταχύτητες τα τέσσερα ανώτερα κέντρα του Ανθρώπου.Εκεί, στο ΗΤΟΡ (στην καρδιά μας και στη λειτουργία πέριξ του ΗΤΟΡΟΣ) βρίσκεται το μυστικό της ύπαρξης μας.

Παίρνοντας ως δεδομένη τη συχνότητα της γης Schuman από 7.83 Hz έχει φθάσει στα 15.8hz θα δούμε πολλά..φυσικές καταστροφές θανάτους από ασθένειες τρέλα στο έπακρον και γενική και ομαδική διασάλευση.

Με διπλάσια σχεδόν ταχύτητα σε συμβατικά "Χέρτζ" η Γαία, αδυνατεί αφ΄ενός να κρατήσει στην επιφάνειά της αντισυμβατικά και αργόστροφα όντα παλαιών δονήσεων. Αφ΄ετέρου εισέρχεται σε νέο χωρο χρονικό πεδίο (η αλλαγή συχνότητας αυτό σημαίνει) και αυτό απαιτεί τα όντα να προσαρμοστούν άμεσα.Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια: Αύξηση παλμοδονήσεων και κραδασμών ήτορος, αύξηση συναισθηματικής νοημοσύνης, αποχή από έκλυτο βίο (αλκοόλ, κάπνισμα, κρεατοφαγία), ενδοσκόπηση, διαλογισμός, προσευχή, ολική επαναφορά σε φυσικούς ρυθμούς διαβίωσης χωρίς κανένα τεχνητό επιπρόσθετο. 

Γνωρίζω ότι δεν απευθύνομαι σε πολλούς ανθρώπους. 

Ίσως να το διαβάσουν πολλοί μεν, αλλά οι περισσότεροι να βγάλετε σπυράκια!

Ποσώς με ενδιαφέρει.

Με ενδιαφέρουν αυτοί οι λίγοι που σκέφτονται σαν κι εμένα και απορημένοι χτες μέσα στο σπίτι τους, στη μοναξιά του Φωτός και στη Μεγαλοσύνη τους, αναρωτήθηκαν:

-Μήπως έχω τρελαθεί κι εγώ;

Όχι! Δεν έχεις τρελαθεί καλέ μου φίλε, καλή μου φίλη!

Έχεις αλλάξει!!!

Σαν δεν είχες αλλάξει θα είχες χαθεί άνθρωπε..

Οι υπόλοιποι, συνεχίστε την θορυβώδη κατρακύλα ή το θεατράλε τάχα ανέβασμα του λίθου του Σίσυφου, από τα τάρταρα του "εγώ" σας σε μια ανύπαρκτη κορυφή, σε ένα τόσο τεχνητό "ανέβασμα", σελέμπριτυ και "χάι", που το πρωί αφήνει μια τόσο πικρή γεύση στα χείλη, έτσι, σαν δυνατό δηλητήριο που είναι. 

Οι λίγοι, οι μόνοι, οι φωτισμένοι από το Φως της Ψυχής τους, μέσα στην ησυχία και την ηρεμία της ύπαρξής τους, ψάχνουμε συνεχώς στα ενδότερα, να φέρουμε στο προσκήνιο ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο Κόσμο από αυτόν τον τραγέλαφο.

Δημήτριος Μαντές

4/08/2018

Στη φωτο: Η Περσεφόνη φυλάει τον Σίσυφο στον Άδη.
Μελανόμορφη Αμφορά Αττικής, περ. 530 π.Χ.,

Οι περισσότεροι είναι "νεκροί". Απλά δεν το γνωρίζουν ακόμη.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη