Πάνος Κοντογεώργος: Σταματήστε τον κατήφορο που πήρατε, δεν αντέχουν άλλο οι Δημότες


Ο Πρόεδρος του ΔΣ ξαναχτυπά!

( Θα καταστρέψετε επαγγελματίες )

Σταματήστε τον κατήφορο που πήρατε , δεν αντέχουν άλλο οι Δημότες .

Δύο συμβούλια με 60 θέματα τα βάζουν πρωί και μεσημέρι – Έτσι αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα του ρόλου τους!

Δεν του έφτανε ότι τίναξε στον αέρα μία ολόκληρη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος του ΔΣ Μακρακώμης, Κώστας Μέρρας ξαναχτυπά, υποβιβάζοντας τη νοημοσύνη μας, αλλά πολύ περισσότερο, την σοβαρότητα των Δημοτικών Συμβουλίων.

Αλλιώς πως να εξηγήσω το γεγονός ότι έβαλε για την Τετάρτη 8-8-2018 δύο συνεδριάσεις με 30 θέματα η κάθε μία! Μία αυτή που ακύρωσε η Αποκεντρωμένη, αφού διεξήχθη χωρίς Γραμματέα, για τις 11 το πρωί και άλλη μία, δύο ώρες αργότερα στις 13:00 με άλλα 30 θέματα.

Ας αφήσουμε όμως το γεγονός ότι μία συνεδρίαση των 30 θεμάτων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε δύο ώρες και να τον ρωτήσουμε τι είναι αυτό το έκτακτο, που τον υποχρεώνει να βάλει - κατ’ εξαίρεση - συμβούλια το πρωί και το μεσημέρι, αναιρώντας τον κανονισμό που και ο ίδιος έχει ψηφίσει για τη διεξαγωγή των συμβουλίων απόγευμα ή βράδυ;

(Διαβάστε σχετικά)

Κε Μέρρα αν η δική σας δουλειά είναι απόγευμα ή βράδυ, οι δουλειές των περισσοτέρων είναι πρωί. Επιτέλους πάρτε λίγο σοβαρά το ρόλο σας και μην βάζετε σε δεύτερη μοίρα τη σημασία των Δημοτικών Συμβουλίων. Αρκετά γελάει όλος ο κόσμος με το Δήμο Μακρακώμης. Σοβαρευτείτε και πράξτε τουλάχιστον τα αυτονόητα.


Πάνος Κοντογεώργος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη