Επισκεφθείτε σήμερα το παζάρι Αταλάντης


Στις 4 Αυγούστου ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Αταλάντης έτους 2018, που και φέτος θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης της Αταλάντης και θα είναι διάρκειας εννέα (9) ημερών από 4/8 έως 12/8.

Το παζάρι της Αταλάντης είναι ένας καθιερωμένος θεσμός  για την πόλη εδώ και πάνω από 70 χρόνια και αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους ανάπτυξης της υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας στη Λοκρίδα και την Φθιώτιδα γενικότερα .

Ο Δήμος Λοκρών έχει λάβει όλα τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της φετινής εμποροπανήγυρης , ενώ παράλληλα προγραμματίζει διάφορες εκδηλώσεις καθ’ όλη την διάρκειά  της .

Η φιλόξενη Αταλάντη υποδέχεται την περίοδο αυτή χιλιάδες επισκέπτες ,   καθώς έμποροι από όλη την Ελλάδα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε δελεαστικές τιμές .

Ο Δήμος Λοκρών σας προσκαλεί να επισκεφθείτε και φέτος το παζάρι Αταλάντης.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη