Κύπελλο: ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία 2-1


Για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η Λαμία αν και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και προηγήθηκε στο ματς, γνώρισε τελικά την ήττα με σκορ 2-1 από την ΑΕΚ, στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμό και η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί με ένα πολύ ωραίο γκολ του Επστάιν στο 64΄, μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από δεξιά , ενώ στη συνέχεια η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή.

Στο 73΄,  ο Μπογιέ πάσαρε στον Γιακουμάκη που σκόραρε για το 1-1 και το τελικό 2-1 γράφτηκε από τον Γκάλο στο 88′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γκάλο, Χουλτ, Τσόσιτς, Μοράν, Αϊντάρεβιτς (73’ Κλωναρίδης), Μπότος (58’ Μποτός), Γιαννιώτας (65’ Γιούσης), Γιακουμάκης.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζιο, Οσμάν, Πλιάτσικας, Καραμάνος (82’ Κωστίκα), Μαστούρ (66’ Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Επσταιν (72’ Τσούκαλος), Ασίγκμπα.








www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη