Η Λαμία κάνει «φρεσκάρισμα» κόντρα στην ΑΕΚ


Αρκετοί παίκτες που έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα έμειναν εκτός αποστολής για το πρώτο ματς της Λαμίας στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Μπορεί αυτήν την εβδομάδα λόγω των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων η Λαμία να μην έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις πέρα από το αυριανό (6μ.μ) ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όμως αυτό δεν αλλάζει το πλάνο του Μάκη Χάβου να μην επιβαρύνει επιπλέον κάποιους ποδοσφαιριστές, που ήδη έχουν πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους, που δεν έχουν παίξει αρκετά στο πρωτάθλημα.


Συγκεκριμένα, ο Μάκης Χάβος για το ματς με την ΑΕΚ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον βασικό του τερματοφύλακα, Μπόγιαν Σαράνοφ, τους Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Μάρκο Μπλάζιτς και Χερόνιμο Μπαράλες, οι οποίοι δεν έχουν χάσει λεπτό συμμετοχής στο τρέχον πρωτάθλημα, τον Φακούντο Μπερτόλιο και τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του στο ματς. Επίσης, εκτός έμεινε ο Χρήστος Καρυπίδης, ο οποίος ναι μεν δεν είναι βασικός στο πρωτάθλημα, όμως δεν μπόρεσε να τεθεί στη διάθεση του Μάκη Χάβου, επειδή αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για πρώτη φορά ως βασικός ο Χακίμ Μαστούρ. Αναλυτικά οι 19 παίκτες, που περιλαμβάνονται στην αποστολή για το αυριανό ματς: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντετζό, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μαστούρ, Δημούτσος, Πινιώτης, Επστάιν, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη