Ευθύμιος Καραΐσκος: Την πρώην υπουργό και τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κα. Ντόρα Μπακογιάννη είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε και να φιλοξενήσουμε χθες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


Την πρώην υπουργό και τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κα. Ντόρα Μπακογιάννη είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε και να φιλοξενήσουμε χθες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή μας, η κα. Μπακογιάννη, με την πολιτική και αυτοδιοικητική εμπειρία που την διακατέχει ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν το νομό μας.

Είναι αναγκαιότητα η αυτοδιοίκηση να βρίσκεται πάντα σε αγαστή συνεργασία με την κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας πάντα το καλύτερο στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.







Ευθύμιος Καραΐσκος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη