Φαντομάδες: Η πόλη ήταν είναι και θα είναι μπλέ... Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!


Μετά από σειρά ετών,υπερπροσπαθειών από όλους εμάς που ζούμε και αναπνεούμε για την ομάδα μας,από δύσκολες συγκυρίες,από πόλεμο που δεχθήκαμε από πρόσωπα τα οποία στην αρχή προσπάθησαν να μας συσπειρώσουν αλλα στο τέλος την έκαναν με ελαφρά,από δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε οσον αφορά το οικονομικό κομμάτι σε γραφειοκρατικά ζητήματα, καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα.. ΣΤΕΓΑΣΤΉΚΑΜΕ!!!! Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τη προσπάθεια μας και να αγκαλιάσουμε όλοι ΜΑΖΊ το υγιές εγχείρημα μας! Η ομάδα μας έχει ανάγκη και είναι καθήκον μας ολοι οσοι την αγαπάμε να βάλουμε πλάτη σε τυχόν κόντρες και ασυμφωνίες!! Έτσι μόνο θα πάμε μπροστά πρώτα απ'όλα τη ΛΑΜΙΑ μας και μετά θα κάνουμε τη νέα γενιά να έρθει κοντά μας!! Η διεύθυνση μας ειναι στην οδό Αποστολή Κουνούπη 7 και απο βδομάδα θα υπάρξει ανακοίνωση για τις ώρες λειτουργίας του γραφείου μας!! Όσον αφορα τις εγγραφές, ο καθενας ανεξάρτητου ηλικίας μπορεί να γίνει μέλος και η εγγραφή είναι 10€.. Επιπλέον η μηνιαια συνδρομή λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών ορίστηκε στη προσιτή τιμή των 5€!! Περισσότερες λεπτομέριες στα γραφεία μας

Υ.Γ.1 Αποδείξαμε σε μικρούς και μεγάλους τι πραγματικά είμαστε και τι ικανότητες-δυνατότητες έχουμε για να φτάσουμε στο πέρας μιας τόσο δύσκολης προσπάθειας!

Υ.Γ.2 Σήμερα,παρόλη την συνεχη καθημερινή δουλειά στα γραφεια μας, λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων δε θα μπορεσουμε να δούμε τον αγώνα εκεί.. Γι αυτό όλοι στο dast art στο δικό μας στέκι να δούμε τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στην αεκ.. Επιπλέον μετα το τέλος του αγώνα ΌΛΟΙ στα γραφεία μας για την πρώτη μας γενική συνέλευση!

Υ.Γ.3 Η ΠΟΛΗ ΉΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ...... ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ!

Lamia Fadomades Club

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη