Στέφανος Σταμέλλος: Το υπουργικό συμβούλιο εξυμνεί και υπογράφει την ΣΔΙΤ Πελοποννήσου


Το υπουργικό συμβούλιο εξυμνεί και υπογράφει την ΣΔΙΤ Πελοποννήσου.

http://www.airetos.gr/to-ypoyrgiko-symboylio-eksymnei-kai-ypografei-gia-to-sdit-peloponnisoy-fek.aspx

Η ολοκλήρωση μιας δυσάρεστης εξέλιξης και μια ακόμα δυσάρεστη είδηση… Αυτή την εικόνα κι αυτές τις ειδήσεις θα τις συνηθίσουμε στο επόμενο διάστημα σε όλη την Ελλάδα.

Καλομελέτα και έρχεται, που λένε. Όλοι ξεκινάνε με την μεγάλη «ελπίδα» της δημόσιας χρηματοδότησης. Γι’ αυτό ποτέ δεν πρέπει να λένε μεγάλες κουβέντες. Ξέρετε για ποιους και για ποιον λέω…

Κάν’ το όπως η Πελοπόννησος … τι περιμένεις;;

Τώρα, ποιος να αντιδράσει και γιατί;

Το θέμα δεν είναι ότι, και να αντιδράσεις, δεν θα πετύχεις την ανατροπή των πολιτικών αποφάσεων σήμερα. Όχι. Οι πολιτικές επιλογές είναι συγκεκριμένες. Όμως κανένας αγώνας, αν είναι σε σωστή κατεύθυνση, δεν πάει χαμένος. Κάποτε θα καρποφορήσει. Χαμένοι είναι οι αγώνες που δεν γίνονται. Ο νεοφιλελευθερισμός, εκτός από τη διάλυση των κοινωνικών κατακτήσεων, ακυρώνει και τις όποιες οικολογικές μας αναφορές και προσδοκίες.

Ας όψονται...

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη