Με προβληματα ο ΟΦΗ - Η συγκέντρωση στον «τελικό» της Λαμίας


Η συγκέντρωση του ΟΦΗ είναι στραμμένη πλέον στο παιχνίδι της Κυριακής στην Λαμία, το οποίο αν και νωρίς ακόμα μπορεί να θεωρηθεί ως ο πρώτος «τελικός» καθώς πρόκειται για εξάποντο ματς.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται εντός ζώνης κινδύνου και αναζητούν την πρώτη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα και ψυχολογία για την συνέχεια.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να δει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Η προετοιμασία πάντως γίνεται μετ` εμποδίων αφού υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών που απασχολούν την τεχνική ηγεσία. Μπολάκης, Παπαστεριανός, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Δερμιτζάκης, που είναι στην σχετική λίστα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Σίγουροι απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Κομεσίδης  που αποβλήθηκε με την ΑΕΚ και ο τραυματίας Παπάζοογλου. Μετά την χθεσινή προπόνηση το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ γευμάτισε στο «Κτήμα Αρχοντικό» στη Ροδιά. Η προετοιμασία για το παιχνίδι στη Λαμία θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σε απολογία κλήθηκε ο ΟΦΗ για τα όσα γράφτηκαν στο Φ.Α. με την ΑΕΚ.

www.patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.