Με προβληματα ο ΟΦΗ - Η συγκέντρωση στον «τελικό» της Λαμίας


Η συγκέντρωση του ΟΦΗ είναι στραμμένη πλέον στο παιχνίδι της Κυριακής στην Λαμία, το οποίο αν και νωρίς ακόμα μπορεί να θεωρηθεί ως ο πρώτος «τελικός» καθώς πρόκειται για εξάποντο ματς.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται εντός ζώνης κινδύνου και αναζητούν την πρώτη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα και ψυχολογία για την συνέχεια.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να δει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Η προετοιμασία πάντως γίνεται μετ` εμποδίων αφού υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών που απασχολούν την τεχνική ηγεσία. Μπολάκης, Παπαστεριανός, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Δερμιτζάκης, που είναι στην σχετική λίστα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Σίγουροι απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Κομεσίδης  που αποβλήθηκε με την ΑΕΚ και ο τραυματίας Παπάζοογλου. Μετά την χθεσινή προπόνηση το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ γευμάτισε στο «Κτήμα Αρχοντικό» στη Ροδιά. Η προετοιμασία για το παιχνίδι στη Λαμία θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σε απολογία κλήθηκε ο ΟΦΗ για τα όσα γράφτηκαν στο Φ.Α. με την ΑΕΚ.

www.patris.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη