Αύριο Σάββατο στη Λαμία η ημερίδα “Η Περιφερειακή Τηλεόραση Χθες, Σήμερα, Αύριο”


Για πρώτη φορά στην 30ετή διαδρομή της, η Περιφερειακή Τηλεόραση της χώρας συζητά δημόσια για το παρελθόν και κυρίως για το παρόν και το μέλλον της……

Ημερίδα με θέμα «Η Περιφερειακή Τηλεόραση χθες, σήμερα, αύριο. Ιστορική διαδρομή, προβλήματα και λύσεις» συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας – ΕΕΤΕΠ. το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στη Λαμία, στο Ξενοδοχείο «Σαμαράς», Αθ. Διάκου 18.

Στην Ημερίδα θα γίνει αναφορά στην ιστορική διαδρομή του κλάδου και θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα και οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η περιφερειακή τηλεόραση της χώρας.

Έχουν προσκληθεί όλοι οι Περιφερειακοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί της χώρας, καθώς επίσης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, τα πολιτικά κόμματα, οι αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές ΕΣΡ και ΕΕΤΤ, εκπρόσωποι της διαφημιστικής αγοράς, η DIGEA, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης κλπ.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο ρόλος της Περιφερειακής Τηλεόρασης στην περιφερειακή ανάπτυξη, η ιστορική διαδρομή της, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα και οι λύσεις που προτείνονται, η διαδικασία αδειοδότησης σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες του κλάδου καθώς και ο νέος Χάρτης Συχνοτήτων και τα τεχνικά προβλήματα εκπομπής των Περιφερειακών Καναλιών.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

pste.gov.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη