Ο Δήμος Ωρωπού για άλλη μια φορά επιλέγει το kaliterilamia.gr ως χορηγό επικοινωνίας σε διοργάνωσή του - 3ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ωρωπού "Oropos Seaside Race 2018"


Η Κ.Ε.Δ.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού) και η Ε.Τ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την από κοινού ανάληψη για τρίτη χρονιά της διοργάνωσης «Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race», τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.
Ο Ημιμαραθώνιος Ωρωπού, που αποτελεί πια θεσμό για το Δήμο μας, ήταν το αποτέλεσμα της έμφασης που δόθηκε, υπό την Δημαρχία του Θωμά Ρούσση, στην αναμόρφωση των αθλητικών υποδομών, τη διοργάνωση τοπικών και ευρύτερης εμβέλειας διοργανώσεων σε μια πληθώρα αθλημάτων και τη διάδοση του μαζικού αθλητισμού. Οι δράσεις υλοποίησης του «Στρατηγικού Σχεδιασμού Ποιοτικών Τουριστικών Προϊόντων Δήμου Ωρωπού : Αθλητικός Τουρισμός», προσδίδουν στον Ημιμαραθώνιο Ωρωπού ιδιαίτερη δυναμική, όχι μόνον ως αθλητικού γεγονότος αλλά και ως μια μοναδικής ευκαιρίας προβολής για το Δήμο μας.
Η ΚΕΔΩ και η ΕΤΑΔΩ ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους και φέτος, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό μαζικό γεγονός, έναν αγώνα δρόμου κατά μήκος του Ευβοϊκού, σε μια μοναδική διαδρομή φυσικού κάλλους αλλά και υψηλών απαιτήσεων για τους αθλητές. Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ξεκινά και καταλήγει στην είσοδο του Πορθμείου της Σκάλας Ωρωπού με σημείο αναστροφής το χώρο στάθμευσης Αγίων Αποστόλων Καλάμου. Παράλληλα θα τρέχουν αγώνες δρόμου 10, 5 και 1 χλμ.
Επιβράβευση της προσπάθειας αυτής και ιδιαίτερη τιμή, με την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού, η αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού – Ε.Ο.Τ. και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και η ένταξη της διοργάνωσης, για δεύτερη χρονιά, στο Πρόγραμμα BE ACTIVE ERASMUS+.
Την 21η Οκτωβρίου θα είμαστε όλοι μαζί στη γραμμή εκκίνησης του 3ου Ημιμαραθωνίου Ωρωπού, σ’ ένα μοναδικό εορταστικό κλίμα, αθλητές, εθελοντές και θεατές, σ’ ένα αγώνα για όλους. Σας καλούμε να είστε και εσείς μαζί μας στη φετινή διοργάνωση και να ξαναγεμίσετε με χαμόγελα, ενθουσιασμό και δράση τον Ωρωπό.

Από το Blogger.