Κ19: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία 1-1


Στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League η ομάδα της Λαμίας πήρε βαθμό εκτός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα παιχνίδι με τελικό σκορ 1-1.

Στο 42’ έγινε το 1-0, για τους γηπεδούχους με κοντινό πλασέ του Καραμποϊκη, μετά από γύρισμα της μπάλας από τον Πήλιο.

Ενώ στο 89’ διαμορφώθηκε το 1-1, μετά από εναλλαγή της μπάλας των Κασάπα-Λαμπρόπουλου-Φουσέκη, με το πλασέ του τελευταίου να καταλήγει στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Μάριος Παναγιώτου): Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Μπούμπας, Νάουμετς (83΄Νάνος), Καραμποΐκης (58΄λ.τρ. Λιάπης), Παπαδόπουλος (71΄Θεοχάρης), Πήλιος.

ΠΑΣ Λαμία (Λάκης Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδούνας, Ψωρογιάννης (71΄ Βλαχάκης), Κασάπας, Μητσόπουλος, Καραγιάννης, Καρβέλης, Αλτάνης, Βλαχομήτρος (58΄ λ. τρ. Φουσέκης), Λαμπρόπουλος, Ταγκαλάκης.

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη