Σωματείο "Μουσείο - Ιστορικό Αρχείο Ρούμελης 1940-1950": Με αντάρα, βροχή και κρύο βρεθήκαμε σήμερα στο Γοργοπόταμο


Με αντάρα, βροχή και κρύο βρεθήκαμε σήμερα στο Γοργοπόταμο. Περπατήσαμε δίπλα στη γέφυρα και ακούσαμε την ιστορική αφήγηση και τις προσωπικές μαρτυρίες των αγωνιστών. 

Ήταν ο ελάχιστος φόρος τιμής σε όσους αντιστάθηκαν στο φασισμό και πολέμησαν για τη λευτεριά της πατρίδας μας. 

Υποσχόμαστε ότι θα τον επαναλάβουμε με καλύτερο καιρό για όλους εσάς που δείξατε τόσο ενδιαφέρον. Σκοπός μας είναι οι ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ να γίνουν θεσμός στην πόλη μας. 

Ευχαριστούμε το Δήμο Λαμιέων κι όλους τους συνδιοργανωτές μας, Σύλλογο Νεολαίας Γοργοποτάμου, Γενικά Αρχεία του Κράτους - Αρχεία Ν. Φθιώτιδας, ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, Όμιλος Φίλων του Δάσους, Χιονοδρομικός και Ορειβατικός Όμιλος Λαμίας, Φίλους των ΑΣΚΙ, ομάδα αφήγησης «Ιστορίες Με Τ ́Αδράχτι» και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Φθιώτιδας ,που βοήθησαν στην σημερινή εκδήλωσή μας, μα πάνω απ όλους εσάς που μας ακολουθήσατε κόντρα και στις καιρικές συνθήκες.







Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη