Συζήτηση - παρουσίαση βιβλίου στη Λαμια «Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη: Τα δύο ευ της Ευτυχίας» την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός – Φιλοσοφικός Όμιλος Λαμίας «300» και οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, διοργανώνουν συζήτηση - βιβλιοπαρουσίαση με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Τα δύο ευ της ευτυχίας – Εισαγωγή στα Ηθικά

Νικομάχεια του Αριστοτέλη» του Καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών Παύλου Κόντου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7.30 το απόγευμα στο Νεοκλασικό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία. Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη για το κοινό. 

Το βιβλίο παρουσιάζουν ο ίδιος ο Συγγραφέας Παύλος Κόντος και ο Επίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών Στασινός Σταυριανέας. Προλογίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος . Την εκδήλωση συντονίζει ο Πρόεδρος του Ομίλου «300» Παναγιώτης Ιακωβής. 

Θα ακολουθήσει συζήτηση.



pste.gov.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη