Η Λαμία τίμησε το γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό εκπαιδευτικό, συγγραφέα και ερευνητή Γιάννη Μακρή


Tιμήσαμε σήμερα το γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό εκπαιδευτικό, συγγραφέα και ερευνητή Γιάννη Μακρή, για τη συμβολή του στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ανάδειξη και προβολή της Τοπικής μας Ιστορίας.

Με πρόταση του Γιάννη Μακρή άρχισαν να διοργανώνονται σε μόνιμη βάση τα Συνέδρια Φθιωτικής Ιστορίας, τα Πρακτικά των οποίων έχουν δημοσιευθεί σε πολυσέλιδους τόμους και υπάρχουν στις βιβλιοθήκες μεγάλων πανεπιστημίων αλλά και ιδιωτών.

Τα τελευταία πρακτικά εκδόθηκαν δύο χρόνια πριν, ενώ στα μέσα του 2019, θα προχωρήσουμε στο 6ο Συνέδριο Φθιωτικής Ιστορίας.

Η τοπική μας ιστορία αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της ταυτότητάς μας, αλλά και μοχλό ανάπτυξης του Δήμου μας, φτάνει μονάχα να τη προβάλουμε και να την αξιοποιούμε!





Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη