Ζητείται ανθρωπιά στη Λαμία...


Δύο δυσάρεστα περιστατικά που αφορούν βαναυσότητα,έλλειψη ανθρωπιάς και κοινωνικής συνείδησης καταγράφτηκαν την 1η Νοεμβρίου 2018 στη Λαμία.

Στο πρώτο,ασυνείδητος προσπάθησε να σκοτώσει με τραγικό τρόπο 8 νεογέννητα κουτάβια πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων,στον συνοικισμό Ευρυτάνων, ώστε να τα πολτοποιήσει το απορριμματοφόρο.

Στο δεύτερο,σε παράνομη αυτοσχέδια παγίδα θανάτου πιάστηκε αδέσποτος σκύλος λίγο πιο έξω από την πόλη.Την επικίνδυνη παγίδα τοποθέτησε λαθροκυνηγός ενώ δίπλα υπήρχαν κυδώνια με σκοπό την προσέλκυση αγριογούρουνων.

Και στις δύο περιπτώσεις, επενέβησαν και έσωσαν τα ζώα, ευαισθητοποιημένοι πολίτες σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας ,την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και τον υπεύθυνο περισυλλογής αδέσποτων του Δήμου Λαμιέων.

Ακούστε την Πρόεδρο του Φιλοζωικού,Έφη Γρίβα,να μιλά για τα δύο αυτά περιστατικά καθώς και τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει ο σύλλογος ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι των παράνομων και βάναυσων αυτών πράξεων που προσβάλουν τον πολιτισμό και την πόλη μας.



pepla.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη