Γάμος Παναγιώτου Κιούση και Ευφροσύνης Αμούντζια από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο


            Τους Γάμους δύο πνευματικών του παιδιών, του Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κιούση και της Ιατρού κας Ευφροσύνης Αμούντζια,  ετέλεσε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

            Το Ιερό Μυστήριο ετελέσθη στον Ιερό Ναό του αγίου Δημητρίου Λαμίας, παρουσία Ιερέων, Ιεροψαλτών, συγγενών και πολλών φίλων των νεονύμφων.

            Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολουθούσε συμπροσευχόμενος μετά του Ποιμενάρχου μας και των Ιερέων, ο εκατοντατούτης Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Τσιάκας, Συνταξιούχος Εφημέριος και  κτίτωρ του Ιερού Ναού του αγίου Δημητρίου , ο οποίος τυγχάνει παππούς της νύμφης.

            Στο τέλος του Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους νεονύμφους δια την ευλαβική στάση την οποία ετήρησαν κατά την διάρκεια του Μυστηρίου και την εν επιγνώσει συμμετοχή τους σε αυτό και τους ευχήθηκε να έχουν βίον ανθόσπαρτον και ευλογημένον από τον Θεό και τον άγιο Δημήτριο. Στους συγγενείς και τους φίλους να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν και στην παράνυμφο Ιατρό κα Λουκία Ζωγράφου να είναι πάντα Άξια!











www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη