Πανιώνιος: Αμφίβολος ο Σπιριντόνοβιτς για Λαμία, περιμένει τους διεθνείς


Ο Σέρτζαν Σπιριντόνοβιτς απέχει από τις πρώτες προπονήσεις του Πανιωνίου ενόψει Λαμίας και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Ο Αυστριακός εξτρέμ εξασφάλισε κάποιες εξτρά μέρες άδειας, πέρα από το πενθήμερο ρεπό που πήραν οι συμπαίκτες του, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος που αντιμετώπιζε. 

Ο 25χρονος άσος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι θα προλάβει την προπόνηση. Κρίνεται πάντως ήδη αμφίβολος για το προσεχές ματς με τη Λαμία την επόμενη Δευτέρα (26/11), καθώς κοντεύει να συμπληρώσει δέκα ημέρες χωρίς προπόνηση. 

Από εκεί και πέρα ο Μασούρας θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις, μετά και το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, οι Κότνικ και Ντουρμισάι δείχνουν απόψε τα τελευταία παιχνίδια με τις εθνικές τους, ενώ περισσότερο θα καθυστερήσει ο Μπανανά, καθώς το Καμερούν δίνει αύριο φιλικό με τη Βραζιλία στο Λονδίνο.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη