Δήμος Λαμιέων: Αποτελέσματα ελέγχων τηλεπισκόπησης για τη βασική ενίσχυση


Αναρτήθηκαν στις 5 Νοεμβρίου 2018, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα αποτελέσματα των ελέγχων τηλεπισκόπησης για τους γεωργούς που εμπίπτουν στο δείγμα ελέγχου της βασικής ενίσχυσης. Υπενθυμίζουμε στους γεωργούς ότι τυχόν ευρήματα σε αυτούς τους ελέγχους οδηγούν σε μειώσεις ενισχύσεων.

Οι γεωργοί έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα με δυο τρόπους:

  • είτε μέσω των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων
  • είτε μέσω της πρόσβασης στην εφαρμογή “Καρτέλα Αγρότη” εάν η δήλωση έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά από τον παραγωγό

Επισημαίνεται ότι με την ανάρτηση αυτή τα αποτελέσματα του ελέγχου θεωρούνται κοινοποιημένα προς τους γεωργούς. Ως εκ τούτου οι γεωργοί δεν θα λάβουν άλλη ειδοποίηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Συνεπώς όσοι γεωργοί διαπιστώσουν λάθη ή ανακρίβειες στα αποτελέσματα του ελέγχου και επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, πρέπει να το πράξουν το αργότερο έως 23 Νοεμβρίου 2018.

Η εφαρμογή ενστάσεων για τους γεωργούς που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτησή τους βρίσκεται σε αυτό το σύνδεσμο.  Οι γεωργοί μπορούν επίσης να απευθύνονται στα Κέντρα Υποδοχής δηλώσεων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ βρίσκεται εδώ.

agrolamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη