Σκέφτεται να δανείσει τον Ρόμανιτς η Λαμία


Ο 20χρονος εξτρέμ Λάζαρ Ρόμανιτς έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη Λαμία, στην οποία υπάρχει η σκέψη να δοθεί δανεικός για να μην ανακοπεί η εξέλιξή του.

Στη Λαμία έχουν αρχίσει να σκέφτονται να δώσουν δανεικό σε κάποια ομάδα τον Λάζαρ Ρόμανιτς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο 20χρονος Σέρβος εξτρέμ έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι μέχρι τώρα στη σεζόν, σ' αυτό για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Βόλο ΝΠΣ την περασμένη Τρίτη. Εκεί ο ποδοσφαιριστής έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά και ότι ακόμη χρειάζεται πολύ δουλειά, για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Οι Φθιώτες πιστεύουν στο ταλέντο του Ρόμανιτς, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ερυθρού Αστέρα, αλλά κρίνουν ότι αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και ενδεχόμενη παραμονή του στην ομάδα θα αποτελέσει τροχοπέδη στην εξέλιξή του.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη