Κώστας Μπακογιάννης: Παρεμβάσεις για την ποιότητα ζωής – Έργα εξοικονόμησης και αναβάθμισης της ποιότητας νερού στην Στερεά Ελλάδα - Δείτε τα έργα σε Λαμία και Φθιώτιδα


Κώστας Μπακογιάννης: Παρεμβάσεις για την ποιότητα ζωής

Την ένταξη σημαντικών έργων για την εξοικονόμηση και την αναβάθμιση της ποιότητας του πόσιμου νερού, κόστους 8.420.520 ευρώ ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε σε μία σειρά παρεμβάσεων στο δίκτυο ύδρευσης που έχουν ως σκοπό την αναβάθμιση και την επέκτασή του, αλλά και την εξοικονόμηση του νερού και τη βελτίωση της ποιότητας του.

Τα έργα που εντάσσονται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό πρόγραμμα έπειτα από αξιολόγηση, προβλέπουν την αντικατάσταση αγωγών, την προμήθεια εξοπλισμού αναβάθμισης ποιότητας και την επέκταση του δικτύου.

«Παρεμβάσεις για την ποιότητα ζωής» χαρακτήρισε το συγκεκριμένο έργο ο Περιφερειάρχης που τόνισε ότι «Από την Περιφέρεια γίνεται συστηματική δουλειά για τον εκσυγχρονισμό της Στερεάς Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και για την διασφάλιση της υγείας για όλους. Συμπληρώνουμε κομμάτι-κομμάτι το παζλ, το οποίο προτάσσει την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών της, από άκρη σε άκρη».

Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού αναβάθμισης ποιότητας και εξοικονόμησης
πόσιμου νερού Λαμίας
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ 1.150.100,00

Κατασκευή δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Γιαννιτσούς Δήμου Μακρακώμης
ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 335.000,00

Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Νεοχωρίου
ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 110.000,00

Αντικατάσταση τμήματος αγωγού ύδρευσης Παλαιοχωρίου-Αμφίκλειας
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ 514.516,13

pste.gov.gr
Από το Blogger.