Στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ο Σαρακιώτης


Τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη επισκέφθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης για πολλοστή φορά. Το θέμα της συνάντησης αφορούσε την αξιοποίηση και την εξασφάλιση μίας βιώσιμης λύσης για το ξενοδοχειακό συγκρότημα ‘Calypso Club’ στην Αρκίτσα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ο τερματισμός της απαξίωσής του αποτελεί ένα διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της Φθιώτιδας, οι οποίοι προσβλέπουν στα οφέλη της τουριστικής αξιοποίησής του. Ο κ. Σαρακιώτης υπενθύμισε ότι έχουν υπάρξει πολλές συναντήσεις με σκοπό την εξεύρεση μίας λύσης, καθώς και ότι στο παρελθόν είχε ληφθεί η δέσμευση για τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού χωρίς, ωστόσο, αυτός να υλοποιηθεί.

Όπως δήλωσε ο κ. Σαρακιώτης, «η παρατηρούμενη κωλυσιεργία είναι ανεπίτρεπτη και η αποποίηση ευθυνών πρέπει να σταματήσει», ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «σε μια περίοδο, που η οικονομία ανακάμπτει και η χώρα βρίσκεται σε αναζήτηση επενδύσεων προκειμένου να σταθεροποιήσει την πορεία της, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να επιτρέπουμε καθυστερήσεις και να αρνούμαστε την προοπτική να αξιοποιηθεί η ακίνητη περιουσία του δημοσίου».

Ο κ. Βαρλαμίτης δεσμεύτηκε εκ νέου ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα διενεργηθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την αξιοποίηση του ‘Calypso Club’.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη