Στον Άγιο Σεραφείμ ο αγώνας Άρης Αγίου Κωνσταντίνου- Κεραυνός Αγίου Γεωργίου


Όπως ενημέρωσε με Δελτίο Τύπου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, ο αγώνας μεταξύ του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Σεραφείμ. Αυτό συνέβη καθώς στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι κακή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεξαχθεί αγώνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με  απόφαση  της  Επιτροπής  Πρωταθλήματος     ο  αγώνας  της  17/11/2018  μεταξύ  των  σωματείων  Α.Σ.  ΑΡΗΣ  ΑΓ.  ΚΩΝ/ΝΟΥ – Α.Σ.  ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΑΓ.  ΓΕΩΡΓΙΟΥ  για  το  πρωτάθλημα  της  Α!  Κατηγορίας  λόγω  της  άσχημης  κατάστασης  του  αγωνιστικού  χώρου  του  γηπέδου  ΑΓ.  ΚΩΝ/ΝΟΥ     θα  διεξαχθεί  στο  γήπεδο  ΑΓ.  ΣΕΡΑΦΕΙΜ  την  ίδια  ημέρα  και  ώρα.

edepsf.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη