Μυρτώ Μωρίκη - Νέο αίμα στην αυτοδιοίκηση με τον συνδυασμό “Η Λαμία στο Κέντρο”


Ευχάριστες εκπλήξεις παρουσιάζει ο συνδυασμός “Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ” του Παναγιώτη Στασινό που δίνει χώρο σε πολλούς νέους ανθρώπους να καταθέσουν την δική τους πρόταση για την νέα Λαμία που είναι το όραμα όλων των συνδημοτών.

Στο κεντρικό μας δελτίο παρουσιάσαμε σήμερα την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Μυρτώ Μωρίκη απόφοιτη από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, το οποίο υπήρξε πρώτη της επιλογή στο μηχανογραφικό δελτίο που κατέθεσε μετά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου της επέστρεψε στην Λαμία με αρχικό σχέδιο την ανεύρεση εργασίας, ώστε να μπορέσει μόνη της να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της για την απόκτηση και άλλων τίτλων που θα κατοχύρωναν συγκεκριμένες γνώσεις και δεξιότητες, απαραίτητα εφόδια για την επαγγελματική της εξέλιξη.

Σήμερα η κα Μωρίκη εργάζεται ως επιστημονική συνεργάτης γνωστού βουλευτή στην Βουλή των Ελλήνων.

Περισσότερα στην ενδιαφέρουσα συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1…


lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη