Τον ΟΚΑΝΑ επισκέφτηκε ο Παναγιώτης Στασινός


Τον ΟΚΑΝΑ Λαμίας  επισκέφτηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Παναγιώτη Στασινό.

Εκεί συναντήθηκαν με το προσωπικό του ΟΚΑΝΑ και ενημερώθηκαν για το έργο και τα προγράμματα που υλοποιεί ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών στην πρόληψη, τη θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τη χρήση ουσιών.

Ο Κος Στασινός δήλωσε  πως τέτοια προγράμματα και δομές πρέπει να στηρίζονται από Τοπική Αυτοδιοίκηση αφού προσφέρουν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των εξαρτημένων ατόμων και μειώνουν την παραβατικότητα στην κοινωνία.

Συμπλήρωσε δε πως η βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων με την μετακίνηση από το υπάρχον ανεπαρκές κτήριο, η στενή συνεργασία και η διασύνδεση με τις κοινωνικές δομές του δήμου θα πρέπει να απασχολήσουν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο ενώ υποσχέθηκε πως ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση.







lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη