One World - Ένας Κόσμος τη Δευτέρα 20 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας


Ένας Κόσμος» από τις Α Blooming Mess & Guests.Ένας Κόσμος, πολιτισμικά διαφορετικός, μα ταυτόχρονα, τόσο μοναδικός και όμοιος!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, τον Διάλογο και την Ανάπτυξη, οι ”A Blooming Mess & Guests” σας προσκαλούν τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, σε «Έναν Κόσμο» ( One World)  μουσικής και χορού, με διάθεση γιορτινή και πολυπολιτισμική…

Έναν Κόσμο, που κινδυνεύει να ομογενοποιηθεί πολιτιστικά και να χάσει τη μαγεία της μοναδικότητας και διαφορετικότητας.

Έναν Κόσμο, στον οποίο, είμαστε όλοι υπεύθυνοι να διαφυλάξουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά, αλλά παράλληλα, να σεβόμαστε και να είμαστε ανοιχτοί  στη διαφορετικότητα των άλλων χωρών.


Οι A Blooming Mess & Guests, αγγίζουν την πολιτισμική διαφορετικότητα με σύγχρονη ματιά και αποτελούνται από την Πηνελόπη Κέφου (χορός) και Λεμονιά Κελεπούρη (Πιάνο).

Guests οι:

Πάβια Αργυρίου ( απαγγελία), Μαρία Ζουμποπούλου (Τραγούδι), Στέλιος Κατσίβελος (μαντολίνο)
Χορεύουν οι : Εύα Γεωργιάδου, Αθηνά Γιαννούλη, Κισσάρα Γκιολένα, Χριστιάνα Δεληγιάννη, Δέσποινα Θανασούρα, Μελίνα Καρανικόλα, Όλγα Κυρκοπούλου, Κων/να Μαργαρίτη, Έλενα Μπουσιοπούλου, Μαρία και Μαρκέλλα Τριανταφύλλου,Άννα Παύλου, Ζωή Στασινού

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι Σχολές Κέφος  με τη Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού Janet και το Σύγχρονο Ωδείο Λαμίας 

https://www.facebook.com/events/355734991734119/

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη