«Μαύρος Θάνατος» – Νέα σειρά σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

«Μαύρος Θάνατος»  – Νέα σειρά σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς εποχής «Μαύρος Θάνατος» (La Peste/The Plague), παραγωγής Ισπανίας 2018, μεταδίδει η ΕΡΤ3, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:00.

Κατά τη διάρκεια της επιδημίας της βουβωνικής πανώλης στη Σεβίλλη του 1597, ο Ματέο, ένας πρώην στρατιώτης – ο οποίος είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πόλη για να σωθεί, αφού είχε καταδικαστεί σε θάνατο από την Ιερά Εξέταση για την εκτύπωση απαγορευμένων βιβλίων- επιστρέφει για να βρει και να βοηθήσει τον γιο του νεκρού φίλου του. Πριν ολοκληρώσει την αποστολή του, συλλαμβάνεται από τους Ιεροεξεταστές, οι οποίοι υπόσχονται να του χαρίσουν τη ζωή, ζητώντας σε αντάλλαγμα την επίλυση μιας σειράς «διαβολικών» εγκλημάτων.

Επεισόδιο 2ο: «Η Συμφωνία» (El Pacto)

Ο Ιεροεξεταστής Θέλσο ντε Γκεβάρα ζητάει από τον Ματέο να βρει τον δολοφόνο ενός από τους σημαντικότερους εμπόρους της πόλης, του Ιγνάθιο Αθουάγα. Αν τα καταφέρει, η Ιερά Εξέταση θα τον συγχωρήσει και ο Ματέο θα σώσει τη ζωή του. Ο Ματέο δέχεται και αναγκάζει τον Βαλέριο να μείνει μαζί του στο σπίτι του Θούνιγα, ο οποίος προσπαθεί να διαφθείρει το Συμβούλιο για να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση της πανούκλας, που έχει ήδη εισέλθει στην πόλη. Στην πορεία της έρευνας, ο Ματέο συναντάει τη χήρα του φίλου του, Χερμάν, την Τερέσα, μια ζωγράφο που αναγκάζεται να υπογράφει τα έργα της με το όνομα του πατέρα της για να μπορεί να τα πουλάει και που δείχνει να έχει βρει έμπνευση σε μια φτωχή πόρνη, την Εουχένια.

Πρωταγωνιστούν οι Pablo Molinero, Sergio Castellanos και Patricia López Arnaiz.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2IdQDK6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.