Λαμία: «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» στο Δήμο Λαμιέων - Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα


«Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» στο Δήμο Λαμιέων στις 16-22 Σεπτεμβρίου

«Ασφαλές περπάτημα – ασφαλή ποδηλασία»

O Δήμος Λαμιέων συμμετέχει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας το Σεπτέμβριο (16-22/09/2019).

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 18/9:
17:00 – 20:00: Επίσκεψη Σχολείων του Δήμου Λαμιέων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, Ενημέρωση από Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, Ενημέρωση για την ηλεκτροκίνηση. Κλήρωση Ποδηλάτου.

Παρασκευή 20/9:
18:00 – 18:30 (ενδεικτική): Δράση «Πάμε ΜΑΖΙ παρέα», με τη χρήση δημοτικού ΜΙΝΙ-BUS οι δημοτικοί σύμβουλοι κυκλοφορούν στην πόλη αναδεικνύοντας το χρηστικό και ευέλικτο αυτό μέσο με στόχο την ενίσχυση των ΜΜΜ.

Σάββατο 21/9:
11:00 – 12:00 (ενδεικτική): Δράση «Ζωντανοί δρόμοι», περίπατος των δημοτικών συμβούλων με στόχο την αξιολόγηση των προβλημάτων της πόλης μας (φυσικά εμπόδια,σπασμένα πεζοδρόμια, η παράνομη στάθμευση, η απόρριψη σκουπιδιών κ.λπ.)

Κυριακή 22/9 (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο)
10:00 – 14:00 (ενδεικτική):Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης από τους δημότες, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και δημοτικούς συμβούλους. Κλείσιμο δρόμων στο κέντρο της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Όθωνος, Καραϊσκάκη, Αγνώστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη