Πιο συχνά τα δρομολόγια σε μετρό και ηλεκτρικό - Κάθε πότε θα περνούν οι συρμοί

Πιο συχνά τα δρομολόγια σε μετρό και ηλεκτρικό - Κάθε πότε θα περνούν οι συρμοί

Μειώνεται ο χρόνος αναμονής σε μετρό και ΗΣΑΠ, καθώς έως το τέλους του έτους, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Υποδομών η συχνότητα των συρμών θα είναι ανά τέσσερα λεπτά.

Σκοπός της απόφασης είναι να ληφθούν μέτρα προκειμένου να περιοριστεί ο χρόνος αναμονής σε μετρό και ηλεκτρικό, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η συχνότητα των δρομολογίων ήταν μεταξύ επτά και δέκα λεπτών, προκαλώντας προβλήματα στις αποβάθρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, δρομολογούνται σε καθημερινή βάση 16 και 18 συρμοί αντίστοιχα, με τρία τρένα να βρίσκονται σε κατάσταση εφεδρείας σε περίπτωση που προκύψουν βλάβες.

Η διέλευση των συρμών γίνεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε συντομότερο χρονικό διάστημα, το οποίο ανέρχεται σε τέσσερα λεπτά και 15 δευτερόλεπτα στη γραμμή 2 και σε τέσσερα λεπτά και 30 δευτερόλεπτα στη γραμμή 3.

η διέλευση των συρμών γίνεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε συντομότερο χρονικό διάστημα, το οποίο ανέρχεται σε τέσσερα λεπτά και 15 δευτερόλεπτα στη γραμμή 2 και σε τέσσερα λεπτά και 30 δευτερόλεπτα στη γραμμή 3.

Συχνότερα δρομολόγια και στον ΗΣΑΠ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ανάταξης του τροχαίου υλικού στον ΗΣΑΠ, προκειμένου μέχρι το τέλος του χρόνου να ενισχυθεί με ακόμα τέσσερις συρμούς, με σκοπό να δρομολογηθούν περισσότερα και συχνότερα δρομολόγια.

Πάντως, κατά περίπου ένα λεπτό έχει βελτιωθεί ο χρόνος διέλευσης των συρμών στους ΗΣΑΠ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με τη συχνότητα των δρομολογίων να ανέρχεται πλέον στα πέντε λεπτά.via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα https://ift.tt/309Unai
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.