Ανοίγουν δρόμους συνεργασίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Δήμος Ανατολικής Σάμου

Ανοίγουν δρόμους συνεργασίας  Πανεπιστήμιο Αιγαίου και  Δήμος Ανατολικής Σάμου

Συνάντηση  μεταξύ των κοσμητόρων των Σχολών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι, κ.κ. Β. Μεταφτσή και Σ. Κοκολάκη  και του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιου Στάντζου, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο Σάμου.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους κοσμήτορες και τον αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Διονυσίου, η οποία θα ασχοληθεί με τη συνεργασία των δύο φορέων καθώς και την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, με άμεσο ορίζοντα την υλοποίηση ενεργειών, που στόχο θα έχουν να μεταφέρουν τεχνογνωσία, εμπειρία και γενικότερα να ενδυναμώσουν τους δεσμούς μεταξύ του Δήμου Ανατολικής Σάμου και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

The post Ανοίγουν δρόμους συνεργασίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Δήμος Ανατολικής Σάμου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/31zziTl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη