Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτίριο στην Αχαρνών - Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτίριο στην Αχαρνών - Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Αυτή την ώρα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας εκκενώνουν κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο βρισκόταν υπό κατάληψη από το 2016.

Πρόκειται για κτίριο το οποίο βρίσκεται συμβολή των οδών Αχαρνών, Σουρμελή και Μάγερ και πρόκειται για την 5η κατά σειρά εκκένωση κτιρίου από την ΕΛ.ΑΣ.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ από νωρίς το πρωί, μαζί με αξιωματικούς της ασφάλειας Αττικής έχουν μπει στο κτίριο το οποίο βρίσκεται υπό κατάληψη από το 2016.

Μέσα βρίσκοντας παράτυποι μετανάστες εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα, ενώ κατά το παρελθόν έξω από το κτίριο είχαν γίνει επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών, με την πιο επικίνδυνη και σοβαρή να είναι εκείνη τον Οκτώβριο του 2018, που φαίνεται ότι είχαν βγει και όπλα.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/30vVYTo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη