Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη διαθρησκευτική εκπαίδευση

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη διαθρησκευτική εκπαίδευση

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ79.01, ΤΕ16, ΠΕ86, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και μειωμένου ωραρίου, από τον ενιαίο πίνακα προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών, σε σχολεία αρμοδιότητας Διεύθυνσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Διαθρησκευτικών Σχέσεων για το διδακτικό έτος 2019-2020».

Οι προσληφθέντες οφείλουν να παρουσιαστούν στο αντίστοιχο Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, καθώς και στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία, από 18 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι σχετικοί πίνακες των προσληφθέντων δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr. 



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/3055TTL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη