Κλείδωσε η Προανακριτική για Δ. Παπαγγελόπουλο

Κλείδωσε η Προανακριτική για Δ. Παπαγγελόπουλο

«Από την απλή ανάγνωση των στοιχείων της δικογραφίας προκύπτει ότι υφίστανται σαφείς ενδείξεις για αθέμιτες παρεμβάσεις του κ. Δημητρίου Παπαγελόπουλου στη Δικαιοσύνη» αναφέρει ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης σχετικά με την επίμαχη δικογραφία της Νοβάρτις επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα προτείνει άμεσα την σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Όπως τόνισε ο ίδιος η κυβέρνηση θα κινηθεί με θεσμικό τρόπο μέχρι τέλους σε αυτή την υπόθεση χωρίς επικοινωνιακά σόου για μικροκομματικά οφέλη όπως έπραξε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στην Ολομέλεια το σχετικό αίτημα της ΝΔ για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής το σχετικό αίτημα θα πρέπει να υπογράφεται από τουλάχιστον 30 βουλευτές για την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής με την οποία θα ζητούν την διερεύνηση των χειρισμών του κ. Παπαγγελόπουλου για την τέλεση συγκεκριμένων αδικημάτων όπως της κατάχρησης εξουσίας. Για την έγκριση της σχετικής πρότασης απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία 151 βουλευτών.

Αυτό είναι το διαβιβαστικό για την παραπομπή Τσίπρα - Παπαγγελόπουλου (έγγραφο)

Καλαφάτης: Ήρθε η ώρα της λογοδοσίας για τους εμπνευστές της Novartis - O λαός έκρινε τον Τσίπρα



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2LARCpF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη