Πορεία για τον Παύλο Φύσσα στο Βόλο

Πορεία για τον Παύλο Φύσσα στο Βόλο
Ολοκληρώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ, η πορεία που πραγματοποιήθηκε από αριστερές συλλογικότητες κι αντιεξουσιαστές, σήμερα (18-9-2019) το απόγευμα, για την συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις, η μία στην Πλατεία Ελευθερίας από αριστερές συλλογικότητες με μικρή συμμετοχή κόσμου και η άλλη στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από αντιεξουσιαστές.

Οι δύο συγκεντρώσεις, συνενώθηκαν στη συμβολή των οδών Δημητριάδος – Ιωλκού και κινήθηκαν σε πορεία στην οδό Δημητριάδος – κυκλικό κόμβο – Ιάσονος – η οποία, γύρω στις 9 το βράδυ, κατέληξε στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στην οδό Ιάσονος αναγράφηκαν συνθήματα σε τοίχο κτιρίου απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, στην Alpha Bank, καθώς και στην πρόσοψη του ΚΕΠ, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν.
Καθ' όλη της διάρκεια της πορείας, οι συμμετέχοντας φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, του φασισμού και της Αστυνομίας, ενώ αστυνομικές δυνάμεις ακολουθούσαν από απόσταση.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/31zzfH9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη