Θεσσαλονίκη: Νέα συνάντηση για το Μετρό

Θεσσαλονίκη: Νέα συνάντηση για το Μετρό

Toν σχεδιασμό του μετρό και τις πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ με επενδυτικό πρόσημο που αφορούν την Μακεδονία, συζήτησαν σε συνάντησή τους με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ Κων Ζέρβα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα κ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υφυπουργός για την οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεις κ Κώστας Φραγκογιάννης και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο επίσκεψης των δύο υπουργών στη Θεσσαλονίκη, για την ενημερωτική ημερίδα του Οδικού Χάρτη των εθνικών δράσεων σε διυπουργικό επίπεδο για την διασφάλιση των συμφερόντων των πολιτών και των επιχειρήσεων της δημόσιας διοίκησης και των επιχειρήσεων για το Brexit. Την ημερίδα διοργανώνει το Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ, τον ΣΒΕ και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα https://ift.tt/2LYQ1Jd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη