Επίδομα παιδιού: Στην τελική ευθεία για την πληρωμή της δ' δόσης από τον ΟΠΕΚΑ

Επίδομα παιδιού, photo: Eurokinissi

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για μπαράζ πληρωμών καθώς στο τέλος του μήνα πληρώνεται το επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ καθώς επίσης και πολλά επιδόματα.

Το Dikaiologitika News είναι σε θέση να γνωρίζει πως στις 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ. Συγκεκριμένα, θα πιστωθεί η τέταρτη δόση του επιδόματος συνολικού προϋπολογισμού 208 εκατ. ευρώ.

Για τον υπολογισμό του οικογενειακού εισοδήματος λαμβάνεται υπόψη το εισόδημα που αναφέρεται στο εκκαθαριστικό του τρέχοντος οικονομικού έτους (2019).

Επειδή όμως η καταβολή του επιδόματος παιδιού ξεκίνησε νωρίτερα έλαβαν υπόψη το εκκαθαριστικό του 2018 και όχι του 2019 όμως μετά την υποβολή των νέων φορολογικών δηλώσεων σε πολλούς δικαιούχους διαπιστώθηκε αλλαγή στα εισοδήματα με αποτέλεσμα να μην τους έχει καταβληθεί η τρίτη δόση και ανάλογα με το ποσό να μην τους καταβληθεί ούτε η τέταρτη δόση.

Τις ίδιες περίπου μέρες θα πληρωθεί το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου και οι συντάξεις Οκτωβρίου.via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/34OmMkZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.