Brexit: Συζήτηση Τζόνσον με Τουσκ την ερχόμενη εβδομάδα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Brexit: Συζήτηση Τζόνσον με Τουσκ την ερχόμενη εβδομάδα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να έχουν διμερείς συνομιλίες για το Brexit, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. 

Και οι δύο άνδρες αναμένεται να παραστούν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όμως προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ο ακριβής χρόνος της συνάντησής τους.

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ματαίωσε τη συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα του, όπως έγινε γνωστό σήμερα από επίσημες πηγές.

 



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις Τώρα - Σήμερα https://ift.tt/2M03znT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη