Lamda Development: Αναλαμβάνει το σύνολο επένδυσης στο Ελληνικό (video)

Lamda Development: Αναλαμβάνει το σύνολο επένδυσης στο Ελληνικό (video)

Την απόφαση να αναλάβει σε ποσοστό 100% την υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης στο Ελληνικό, έλαβε η Lamda Development.
Για το λόγο αυτό, η κοινοπραξία συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 650 εκατομμυρίων ευρώ . Η απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έρχεται όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, «σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της έκδοσης των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων και ενόψει της άμεσης εκκίνησης της μεγαλύτερης επένδυσης στη χώρα».

Η Εταιρεία είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη της υλοποίησης της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, με απαράμιλλα οφέλη για την ελληνική οικονομία, την ελληνική επιχειρηματικότητα και τις τοπικές κοινωνίες.

Η επένδυση θα δημιουργήσει, μεταξύ άλλων, δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα στον κόσμο και θα αποτελέσει παγκόσμιο πόλο έλξης με πολλαπλασιαστικά οφέλη για τη χώρα.

Ρεπορτάζ: Ελένη Χρονά

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/34UOnRK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη