O Αγιασμός του Παναρκαδικού

O Αγιασμός του Παναρκαδικού

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν γίνει η σέντρα του αγώνα του Παναρκαδικού με την νεοφώτιστη Κόρινθο 06, η ιστορική ομάδα της Τρίπολης, πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό της.

Η τελετή του Αγιασμού, έγινε σήμερα το μεσημέρι, λίγο πριν την προπόνηση, στο γήπεδο της Αγίου Κωνσταντίνου, στην Τρίπολη.

Στην θρησκευτική αυτή πράξη, μετείχε το διοικητικό συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και κάποιοι φίλοι της ομάδας.

Στην ολιγόλεπτη ομιλία του, ο πρόεδρος του Παναρκαδικού, Βασίλης Κωστόπουλος, ευχήθηκε υγεία και τύχη στους παίκτες και σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Τους εμψύχωσε για καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, ενώ τους ζήτησε νίκη και μόνο νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Κορίνθιους.

Κάλεσε, επίσης τους φιλάθλους, να σταθούν κοντά στον Παναρκαδικό και να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Παναρκαδικός, υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα, την Κόρινθο 06, σ' ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με ενημέρωση απ' την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/307O2MB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη