Νέο συλλαλητήριο του ΕΚΛ στις 18 Οκτωβρίου

Νέο συλλαλητήριο του ΕΚΛ στις 18 Οκτωβρίου

Με νέο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, στις 7:00μμ. κλιμακώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για το νομοσχέδιο που αφορά τα εργασιακά δικαιώματα.

Σε σχετική ανακοίνωση του το ΕΚΛ, επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Πατάμε πάνω στις δυο απεργιακές μάχες 24 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη που πέταξαν στα σκουπίδια τους σχεδιασμούς κυβέρνησης, εργοδοτών και της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, να περάσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα χωρίς να κουνηθεί φύλλο.
Τώρα, χωρίς αναμονή κλιμακώνουμε με νέο Συλλαλητήριο στις 18 Οκτώβρη και συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία στις 7:00μμ.
Να πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοσχέδιο-σκούπα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Την πολιτική που δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης, τσακίζοντας τα εργατικά, συνδικαλιστικά δικαιώματα».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2p6qCpg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη