Νεκροί 5 άμαχοι από την τουρκική επίθεση σύμφωνα με τους Κούρδους

Νεκροί 5 άμαχοι από την τουρκική επίθεση σύμφωνα με τους Κούρδους

Οι βομβαρδισμοί των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σκότωσαν 5 αμάχους και 3 μαχητές των Κούρδων Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), τραυματίζοντας επίσης δεκάδες αμάχους, ανέφεραν οι SDF.

Ο στρατιωτικός αξιωματούχος των SDF και αρμόδιος για την υπηρεσία τύπου Μαρβάν Καμισλό, τόνισε πως μαίνονται συγκρούσεις μεταξύ των κουρδικών δυνάμεων των SDF στη βορειοανατολική Συρία και τουρκικών δυνάμεων κατά μήκος των συρο-τουρκικών συνόρων.

«Οι συγκρούσεις μαίνονται κατά μήκος σχεδόν όλης της συνοριακής γραμμής. Οι SDF απαντούν».

Ο εκπρόσωπος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων Μουσταφά Μπαλί με tweet του είπε πως ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε την πόλη Κομπάνι στη βορειοανατολική Συρία.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, τουρκικά μαχητικά F-16 κατέστρεψαν θέσεις Κούρδων μαχητών (YPG/PKK) σε βάθος 30 χλμ ανατολικά του Ευφράτη.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας τόνισε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι τουρκικά στρατεύματα εισήλθαν στην συριακή μεθοριακή πόλη Τελ Αμπιάντ και συγκρούονται με μαχητές των SDF.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2Oy18vN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη