Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στους πέντε πιο παραγωγικούς της κυβέρνησης – Ποια η εικόνα για τους άλλους

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στους πέντε πιο παραγωγικούς της κυβέρνησης  – Ποια η εικόνα για τους άλλους

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μέσα στους πέντε πιο παραγωγικούς της κυβέρνησης – Ποια η εικόνα της κοινής γνώμης για τους άλλους, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Μεγάλη άνοδος καταγράφεται σε νέα δημοσκόπηση σε ό,τι αφορά την ικανοποίηση των πολιτών για το έργο του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου. Σκαρφάλωσε τέσσερις θέσεις – Τι απαντούν οι πολίτες για την εικόνα και το έργο των άλλων Υπουργών της κυβέρνησης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος βρέθηκε από την 9η θέση στην 5η. Οι πρωτοβουλίες για τον εκλογικό νόμο στην τοπική αυτοδιοίκηση, που έκαναν ξανά λειτουργικούς τους δήμους αλλά και οι κινήσεις για την ψήφο των ομογενών έχουν μεγάλη απήχηση στην κοινή γνώμη, ενισχύοντας το πολιτικό του προφίλ.

Η προηγούμενη έρευνα είχε γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την πρώτη θέση έπεσε στην τέταρτη, καθώς έχει βρεθεί στο επίκεντρο των χειρισμών για το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Στην πρώτη -από την τρίτη- θέση ανέβηκε ο υπουργός Νίκος Δένδιας, ενώ ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μπήκε στη 10άδα, στην 9η θέση.

νέα δημοσκόπηση υπουργοί

Από την 7η θέση που ήταν τον Σεπτέμβριο, τώρα βρέθηκε στη 2η θέση ο Χρήστος Σταϊκούρας. Σημειώνεται ότι στη δημοσκόπηση η οικονομία και οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με αυτόν τον τομέα παραμένουν το δυνατό της χαρτί.

Στους κερδισμένους και ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης -από την 5η θέση στην 3η- ενώ σταθερός στην 6η θέση είναι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Πτώση εμφανίζεται να έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης, που από τη 2η είναι στην 8η. Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως από την 4η θέση έπεσε στην 7η.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, παρότι νέος στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό παραμένει εντός δεκάδας.via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2VKjmvI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.