Δραγασάκης: Λάθος που αναθέσαμε στον Γιάνη Βαρουφάκη την υλοποίηση του σχεδίου μας

Δραγασάκης: Λάθος που αναθέσαμε στον Γιάνη Βαρουφάκη την υλοποίηση του σχεδίου μας

Ο Γιάννης Δραγασκάης εξαπολύει πυρά στον Γιάνη Βαρουφάκη ενώ μιλά για την επιλογή που είχε γίνει να τοποθετηθεί ο επικεφαλής του Μέρα25 στη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Ο Γιάννης Δραγασάκης αναφέρει σε συνέντευξή του στο tvxs για τον πρώην υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Τσίπρα, Γιάνη Βαρουφάκη, ότι ήταν σημαντικό λάθος το ότι του ανατέθηκε η υλοποίηση του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς είναι ένας άνθρωπος που, όπως λέει, «υποβίβαζε διαρκώς την πολιτική σε κακοσχεδιασμένες τακτικές και αντί να χτίζει συμμαχίες και γέφυρες, άνοιγε μέτωπα» .

Ο Γιάνννης Δραγασάκης επισημαίνει επίσης ότι ήταν λάθος η ανάδειξη των - «πολύ σημαντικών και υπαρκτών» - σκανδάλων γιατί «συνέβαλλαν να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι εμείς ασχολούμαστε με το παρελθόν ή έστω με το παρόν ενώ ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για το μέλλον».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/31eM60L
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη